RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nici Man, nici Coman! Becali anunță: ”Pe el o să vreau să scot bani mulți!”

Gigi Becali a vorbit despre planurile pe care le are cu Octavian Popescu, ”perla” de doar 18 ani a FCSB-ului.

Toni Petrea are încredere deplină în tânărul mijlocaș, iar în acest sezon, Popescu a bifat cinci meciuri din postura de titular.

Chiar dacă speră să obțină zeci de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man sau Florinel Coman, Becali vrea să aibă răbdare cu tânărul Popescu și să dea lovitura pe piața transferurilor.

”Nu știam sub nicio formă cine este Octavian Popescu. Nu stau eu să îi urmăresc pe toți copiii talentați din România. A venit Giovanni și mi-a zis de el. Am întrebat și eu doi oameni de ai mei despre acest copil, iar apoi i-am zis lui Giovanni să mi-l aducă la Palat.

Aflasem că fusese la Rotaru la Craiova, dar că ei nu i-au făcut nu știu ce contract și că băiatul nu vrea să stea la ei pe câteva sute de lei. Dacă Giovanni a zis că i-am mărit salariul, atunci știe Giovanni mai multe.

Citește și EXCLUSIV | Octavian Popescu, lăudat de un greu din fotbalul românesc: ”Va sparge piața transferurilor!”

Dar hai să îl lăsăm pe băiat să joace fotbal. O să vină timpul și de alte măriri de salariu, însă acest copil are nevoie de liniște. Este clar că pe el o să vreau să scot bani mulți.

Meme mi-a zis că are stofă de mare fotbalist, dar nu vreau să ne apucăm acum să tot vorbim de el. Și așa am vorbit prea multe. Nu mai este acum treaba mea ce a făcut Rotaru și de ce l-a pierdut. Rotaru știe mai bine ce a fost și ce este în curtea lui. Fiecare este cu treaba lui.” a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Popescu, potrivit transfermarkt.com.
  • În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 12 apariții pentru FCSB, în toate competițiile.
  • 4 pase de gol a oferit Ovidiu în actuala stagiune

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Toată lumea este la picioarele lui Octavian Popescu: “Mă încântă acest fotbalist, este un briliant!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare