RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

NEWS ALERT | Dinamo, victima unei escrocherii financiare de proporții: ”ELICOPTERUL”!

O anchetă recentă realizată de jurnaliștii de la anchetatorii.ro aduce informații noi cu privire la dedesubturile preluării și administrării clubului din Ștefan cel Mare. 

Aceștia susțin că Dinamo este victima unei escrocherii financiare cunoscută ca „metoda elicopterul”. Iar investigația demonstrează că Pablo Cortacero este doar persoana folosită pentru a ieși în față de un grup de oameni de afaceri care se află în spatele său. Spaniolul nu apare în niciun act oficial al companiei care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

sursa foto: anchetatorii.ro

Informația conform căreia, Dinamo și-ar putea schimba din nou acționariatul nu este de natură să îi bucure pe fani. Compania care ar vrea să devină proprietara lui Dinamo este falimentară și își are sediul social în Panama. Firma reprezentată de Cortacero, BENEL INTERNATIONAL SA este înregistrată pe numele unui avocat din regiunea Marbella, Pablo Julian Ruiz de Peralta Casallo, renumit pentru fraudele sale din Spania.

sursa foto: anchetatorii.ro

Detaliul care le dă și mai mulți fiori susținătorilor roș-albilor este acela că Pablo Cortacero are o poziție executivă la 11 companii îregistrate în Malaga și Granada. Iar ibericul a încercat să îi păcălească pe acționarii minoritari de la Dinamo, folosindu-se de un grup de firme înființat la Londra.

De asemenea este cunsocut amănuntul că plătit 2200 de lei pentru acțiunile unei firme aparținând lui George Drăghia, un apropiat al lui Ionuț Negoiță. Iar BENEL INTERNATIONAL a băgat în conturile firmei SC LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL 550.000 de euro, bani prin care s-au plătit o parte din datoriile clubului.

sursa foto: anchetatorii.ro

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali își poate lua adio de la el! Fotbalistul care a primit o super ofertă

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare