Negoiță recunoaște: ”Sumele au fost mici! Cu banii de pe Nistor şi Ciobotariu s-au plătit cheltuieli”

ionut-negoita

Ionuț Negoiță a vorbit despre jucătorii vânduți de Dinamo în această iarnă.

”Câinii” l-au vândut pe Dan Nistor la Universitatea Craiova pentru doar 275.000 de euro, iar pe Denis Ciobotariu la CFR pentru 150.000 de euro.

Ionuț Negoiță recunoaște că sumele de transfer pentru cei doi jucători au fost foarte mici, însă Dinamo nu a avut de ales.

Patronul clubului din Ștefan cel Mare a explicat că echipa sa este nevoită să găsească surse de finanțare care să îi asigure banii pentru licența de participare în Liga 1.

“Sumele au fost mici, dar sunt chestiuni concrete în comparaţie cu poveşti. Important este ca Dinamo să ia licenţa. Ca să ia licenţa trebuie să aibă bani. Ca să aibă bani, trebuie să găsească surse de finanţare. Asta până la vânzarea clubului.

A trebuit să vindem la aceste sume pentru că astea au fost ofertele. Cu banii de pe Nistor şi Ciobotariu s-au plătit strict cheltuieli ce au legătură cu licenţa, salarii din club. Alea mai mici şi pe noiembrie, cei cu salarii mai mari pentru octombrie. Taxele către stat sunt la zi” a declarat Ionuț Negoiță la DigiSport.

ionuț-negoiță

Citește și Deplânge soarta lui Dinamo! ”Cum să trimiţi un fotograf şef de delegaţie? Nu pot înțelege”