Constantin Dănilescu a vorbit despre lucrurile care i se par în neregulă la echipa care a cucerit 12 trofee atât timp cât el a fost conducător al roș-albilor.

„Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la Dinamo şi mai stau de vorbă cu foştii colegi. Este foarte greu ce este acolo şi nu ştiu dacă vor reuşi să iasă din acest impas. Mai ales că am văzut şi parodia asta vis-a-vis de Prunea şi Dănciulescu. Nu îmi puteam imagina asta şi chestia aia cu fotograful…nu pot să înţeleg cum un om care conduce fotbalul şi e aproape de echipă să nu fie la echipă. Cum să trimiţi un fotograf şef de delegaţie?” se întreabă Dănilescu.

Fostul șef din Ștefan cel Mare este deranjat de felul cum se aleg acum oamenii cu putere de decizie în club.

„Nu poţi să aduci oameni de la parcuri şi la hoteluri şi să-i pui acolo, nu merge. Îmi pare rău că domnul Negoiţă se zbate în această mediocritate, dar cred că o mare parte e vină o are şi el. Eu cred că anumite lucruri s-au întâmplat şi între aşa-zişii profesionişti pentru că au apărut neînţelegeri între specialiştii care au venit pentru compartimentul tehnic şi cei de la birouri, Prunea versus Bălănescu”, a explicat Dănilescu.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Viitorul a transferat un jucător crescut de PSG! Anunțul a fost făcut OFICIAL