RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Negoiță lansează „săgeți” în toate părțile! Cum îl „înțeapă” pe Ion Țiriac

Ionuț Negoiță îi avertizează pe suporterii dinamoviști că nu mai este dispus să investească la Dinamo, iar dacă în termen de 20 de zile nu va veni un investitor care să preia clubul, atunci îl va lăsa să se prăbușească.

Omul de afaceri susține că fanii sunt singurii care mai pot prelua Dinamo, iar despre ceilalți care și-au arătat până acum interesul de a prelua clubul spune că au vrut doar să se băge în seamă.

„Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile… Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, a spus Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

Actualul patron al lui Dinamo a dezvăluit suma la care se ridică datoriile grupării din „Ștefan cel Mare” și spune că este dispus să vândă și restul acțiunilor pe care le mai deține la club la un „preț accesibil”.

Citește și ♦ Dănciulescu îi închide gura lui Negoiță, după ce patronul îl acuzase că nu vrea să mai ajute clubul

Patronul „câinilor” a trimis ulterior și câteva „săgeți” către Ion Țiriac, care a spus că a fost învățat de un profesor de economie să nu accepte nimic gratis, făcând trimitere la faptul că Negoiță vrea să dea acțiunile pe care le deține la Dinamo pe un leu.

tiriacao

„10% a ajuns la suporteri, restul de 82% vreau să-l dau pe un leu. Anterior vroiam sa cedez jumătate din acţiuni, dar poate era un impediment pentru unii care credeau că aş putea controla în continuare .

82% înseamnă că am renunţat la tot ce am investit şi pun un preţ accesibil, că tot a zis cineva că se fereşte  de ce i se dă pe gratis.

Pentru licenţă este nevoie de 180 de mii de euro, apoi trebuie plătite salariile pe ianuarie şi februarie. Către ANAF sunt de achitat 500 de mii de euro, altele sunt eşalonate, în total ar fi 2 milioane de euro datorii, dintre care cătree firmele mele 800 de mii”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

Citește și ♦ Fanii lui Dinamo, pregătiți să preia pachetul majoritar de la Negoiță: „Nu putem lăsa Dinamo să moară”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare