RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dănciulescu îi închide gura lui Negoiță, după ce patronul îl acuzase că nu vrea să mai ajute clubul

Negoiță arată cu degetul spre Dănciulescu despre care spune că nu a mai dat niciun semn pentru a ajuta clubul Dinamo deși a promis că va da 50.000 de euro.

Directorul sportiv al lui Dinamo spune că el vrea să ajute clubul, doar că are nevoie de garanții că își va primi banii înapoi, așa cum au primit toți ceilalți care au ajutat până acum.

„Am vorbit despre a împrumuta clubul, dar am nevoie de nişte răspunsuri, de nişte garanţii. Acum nu se ştie când începe campionatul când vor veni banii din drepturile tv”, a spus Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă: Ai primit contractul că vei lua banii din drepturile tv! Eu ce garanţie am avut când am băgat 10 milioane la Dinamo?

Ionel Dănciulescu: Spre deosebire de alţi fotbalişti care au jucat mai mult în străinătate, eu nu am câştigat aşa mulţi bani. Nu pot să pierd bani dacă nu am nicio garanţie. Dacă îmi daţi garanţii, eu mâine fac viramentul bancar!

Ionuţ Negoiţă: Dacă nici drepturile tv nu mai reprezintă o garanţie, atunci suntem pe un butoi de pulbere! La LPF se ştie ce se cesionează din drepturile tv. Cei de până acum sunt luaţi. Banii din vară, din iunie, care reprezintă prima tranşă de pe sezonul viitor, nu sunt cesionaţi!

ionut negoita

Ionel Dănciulescu: Am vorbit la ligă, nu ştiu nici ei ce va fi. Dar eu vreau să ajut, nu m-am dat la o parte.

Citește și ♦ Dănciulescu face lumină! “Dinamo, împrumutată cu dobânzi mai bune decât la bancă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare