RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ne mulțumim cu puțin! Mihai Stoichiță: ”Un egal cu Norvegia ar fi foarte bun”

România a învins-o pe Belarus cu 5-3 în amicalul de la Ploiești, iar Mihai Stoichiță anunță că situația va fi diferită cu Norvegia.

Nordicii au marcat 4 goluri în poarta lui Tătărușanu în meciul tur, iar directorul tehnic al Federației Române de Fotbal crede că un rezultat de egalitate va fi foarte bun pentru naționala noastră.

”Lucrurile nu au stat că în celelalte meciuri de până acum. Nimeni nu se gândește să înscrie 5 goluri Norvegiei, trebuie să fim realiști, dar putem să ne gândim că am putea să înscriem datorită faptului că avem multe faze de gol.

Și la meciul cu Austria de la Ploiești echipa a jucat bine, a avut ocazii de gol, am avut însă mai multă neșansa decât austriecii. Dacă iau în calcul ce s-a întâmplat în meciurile tur, o victorie în Irlanda și un egal cu Norvegia ar fi două rezultate foarte bune.

Am văzut o echipa pe teren în care toți jucătorii sunt constanți în prezente la cluburile lor. Au fost jucători cu o regularitate a prezenței în campionatele lor, jucători care au fost proaspeți, au demonstrat că au dorința de a juca.

Nu știu ce va face Rădoi la meciul următor, dar cu excepția lui Tătărușanu, care a prins și el minute la AC Milan, sunt jucători foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic și cu ritm de joc. Mirel are de unde să aleagă.

Cine citește printre rânduri, a văzut de aseară unele detalii care vor conta pentru meciurile următoare. Rădoi va pune la punct ceea ce crede că trebuie jucat în meciul cu Norvegia.” a declarat Stoichiță la ProX.

mihai stoichita

Citește și EXCLUSIV | Oltenii își pot lua gândul de la Rădoi! ”La națională ești în funcția supremă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare