Naționalele care au închiriat deja arenele Ghencea și Arcul de Triumf pentru EURO 2020! FRF a făcut anunțul

Sursa foto: CNI

România va fi una dintre țările care vor găzdui Campionatul European din 2020, turneu care a fost reprogramat pentru vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus!

Două dintre stadioanele care au fost construite în vederea desfășurării EURO 2020, Ghencea și Arcul de Triumf, au fost terminate și au primit undă verde pentru a putea fi folosite drept terenuri de antrenament pentru echipele naționale care vor veni în România.

Stadion Arcul de Triumf

Austria, Macedonia de Nord și Ucraina sunt cele trei reprezentative care vor veni în țara noastră, și potrivit Federației Române de Fotbal, echipele deja și-au închiriat arenele pe care își vor desfășura ședințele de pregătire.

“AUSTRIA. Va folosi ca teren de antrenament stadionul Arcul de Triumf și se va caza la Hotel Sheraton. Echipa Austriei nu își va stabili baza de cantonament la București (rămânând, probabil, acasă între meciurile din grupă), astfel încât a optat doar pentru stadion și hotel de tranzit.

UCRAINA. A ales încă de anul trecut să-și stabilească baza de cantonament la București, la Complexul hotelier CARO, iar ca teren de antrenament a închiriat stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Costurile sunt suportate de echipa Ucrainei. Acordul de închiriere a fost deja prelungit cu un an după amânarea EURO 2020.

MACEDONIA DE NORD.  Calificată în urma play-off-ului din Nations League, echipa Macedoniei de Nord a optat pentru cantonament la București, cu cazare la hotel JW Marriott și antrenamente pe Stadionul Steaua. Baza din Ghencea a fost introdusă de UEFA Events SA pe lista facilităților pentru EURO 2020 în urma unui Acord semnat cu MapN, în 29 decembrie 2020.” s-a arătat în comunicatul celor de la FRF.

Programul meciurilor găzduite de Arena Națională:

Grupa C

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00
Austria – Macedonia de Nord

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00
Ucraina – Macedonia de Nord

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00
Ucraina – Austria

Optime de finală

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00
1F – 3A/B/C

Citește și Davenport a analizat-o pe Halep, după ce românca a depășit-o într-un top istoric: “Cred că regretă acest lucru!”