Mutu nu e deranjat de tăierea salariului de către FRF! “Suntem solidari cu tot ce se întâmplă în lume”

adrian-mutu-echipa-nationala-de-tineret

Federația Română de Fotbal (FRF) a hotărât ca, începând cu luna aprilie, toate salariile angajaților, inclusiv antrenorii, să fie diminuate cu 20%. Măsura a fost luată pe fondul suspendării competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Prin urmare, de această decizie sunt afectați și selecționerii Mirel Rădoi (seniori) și Adrian Mutu (tineret).

Majoritatea cluburilor din Liga 1 au redus salariile sau au suspendat contractele, pe durata crizei generate de COVID-19.

Adrian Mutu (41 de ani) nu a apucat să debuteze pe banca tehnică a naționalei de tineret, fiind numit în funcție în luna ianuarie.

E foarte grav, empatizez cu toată lumea în general. Nu mai este problema mea sau a României, este problema tuturor… acest dezastru. E momentul când noi, ăștia mai tineri, să avem grijă. A bulversat pe toată lumea această pandemie.

Știam de ieri de reducerea salariilor, am fost anunțat de președinte și de domnul Stoichiță. Nu e niciun fel de problemă, suntem solidari cu tot ce se întâmplă în lume. Dacă trebuie să strângem rândurile, le strângem. Banul e mai puțin important în momentul de față. Important este să trecem cu bine peste această perioadă“, a spus Mutu la DigiSport.

mutu

CITEȘTE ȘI -> Incredibil! Contra voia să rămână la națională, însă ”tricolorii” l-au îndepărtat