Incredibil! Contra voia să rămână la națională, însă ”tricolorii” l-au îndepărtat

Cosmin Contra voia să rămână pe banca echipei naționale și după meciul cu Spania, însă ”tricolorii” l-au determinat să renunțe la postul de selecționer.

Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Contra de la națională, a dezvăluit că ”Guriță” putea să rămână în continuare selecționerul României chiar și după eșecul cu Spania, scor 0-5.

Principalul motiv pentru care antrenorul a decis să renunțe la postul său a fost evoluția ”tricolorilor” de la Madrid.

“Noi am stat în acea perioadă foarte mult împreună şi ştiu mai mult decât ştie toată lumea. Şi într-adevăr a fost foarte afectat. Mai mult de ceea ce s-a întâmplat în jurul echipei naţionalei, dar în ultimele meciuri şi în sânul echipei naţionale. 

După meciul cu Suedia au fost trei zile grele până la meciul cu Spania. A fost o primă reacţie a lui în care a vrut să renunţe, dar după discuţiile cu domnul Burleanu, cu domnul Stoichiţă, după discuţiile cu cei apropiaţi, eu, Jerry, Javi şi ceilalţi din staff, am avut un dialog şi am avut o compatibilitate cu toţi din jurul nostru, s-a gândit şi ar fi rămas în continuare la echipa naţională, dacă reacţia din meciul cu Spania, a jucătorilor, era alta decât ceea ce s-a întâmplat.

Ar fi rămas pentru baraj. Aveam posibilitatea să ne calificăm şi din baraj, dar văzând reacţia jucătorilor, a considerat că este mult mai important să vină cineva nou. Când apare ceva nou, nu ştii dacă este bun sau rău. Dar este ceva nou, metoode noi, discurs nou, impact nou… şi atunci jucătorul poate să reacţioneze mult mai bine. Lucru care ni s-a întâmplat şi nouă când am venit la echipa naţională” a dezvăluit Adrian Mihalcea la TelekomSport.

adrian mihalcea

 

Citește și Mesajul lui Dorinel Munteanu după amânarea barajului cu Islanda: “Asta am făcut toată iarna”