RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mutu îl „invidiază” pe Rădoi în ceea ce privește selecția la națională: „Mirel are toată România din care poate lua!”

Echipele naționale ale României vor avea în același timp primele acțiuni din acest an, astfel că lupta pentru tinerii fotbaliști este una „aprigă”!

Prima reprezentativă a României va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar, în luna martie a acestui an, în timp ce selecționata de tineret va începe și ea campania din grupele Campionatului European în aceeași perioadă.

Selecționerul reprezentativei de tineret, Adrian Mutu, a vorbit despre cum va gestiona situația alături de Mirel Rădoi, antrenorul care pregătește naționala mare. „Briliantul” a mărturisit că se va așeza la masa negocierilor cu Rădoi și vor stabili ce jucători eligibili și pentru echipa de tineret își vor împărți. Ulterior, Mutu a dezvăluit că prioritatea numărul unu este prima reprezentativă.

O să ne punem la o masă puțin mai rotundă decât asta și punem soluțiile pe foaie. Dacă avem negocierea, dacă sunt doi-trei-patru jucători, nu mi-i poate lua pe toți patru. Depinde și de situația medicală a lotului.

Citește și EXCLUSIV | Noua Generație de Aur prinde contur: ”Trei de la Steaua, doi de la Craiova, încă doi de la CFR!”

E clar că eu sunt dezavantajat, pentru că e limita de vârstă. Mirel are toată România din care poate lua. O spun de acum ca să audă. Toți simțim că putem obține ceva important la acest Campionat European, dar prioritatea rămâne prima reprezentativă. Trebuie să ne gândim că jucăm un Campionat European, nu preliminarii, și vrem să obținem un rezultat decent, nu să ne întoarcem așa în țară.

Mirel va decide, dar, așa cum îl știu pe Mirel și la ce relație avem, sunt sigur că vom găsi cea mai bună soluție!”, a spus Mutu, potrivit Digi Sport.

Selecționata condusă de Mirel Rădoi va debuta pe 25 martie în preliminariile CM 2022, contra Macedoniei, urmând ca mai apoi să înfrunte Germania (28 martie) și Armenia (31 martie).

De partea cealaltă, reprezentativa de tineret va disputa și ea în aproximativ același interval de timp, meciurile contra Ungariei, Germaniei și Olandei, din grupele Europeanului de tineret. Turneul final al naționalelor de tineret va fi unul special în acest an, astfel că faza grupelor va avea loc în intervalul 24-31 martie, în timp ce fazele eliminatorii se vor ține între 31 mai și 6 iunie.

Citește și Dan Petrescu a pus ochii pe un jucător din Liga 1! Fotbalistul care poate ajunge în scurt timp la Kayseri

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare