EXCLUSIV | Gheorghe Mustață îi dă replica lui Florin Talpan: “Dacă a spus că nu mai dezgroapă morții, noi o vom face!”

Liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a oferit prima reacție după ce juristul Florin Talpan a ținut din nou să atace formația lui Gigi Becali!

Războiul dintre Gigi Becali și Florin Talpan datează deja de foarte mulți ani și se pare că este departe de a se încheia în viitorul apropiat. După o nouă amânare a procesului dintre cele două părți privind palmaresul, Florin Talpan a luat atitudine și postat un mesaj de atac prin intermediul contului său de Facebook în direcția celor de la FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei formației din Liga 1, a oferit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă o primă reacție cu privire la ultima intervenție a lui Florin Talpan. Mustață a dezvăluit că împreună cu susținătorii asociației “Salvați Steaua” va face toate demersurile necesare pentru a afla adevărul despre trecerea secției de fotbal a clubului Steaua de la CSA către Viorel Păunescu și mai apoi către Gigi Becali.

gheorghe mustata

“Nu mi se pare normal să aibă această atitudine îmbrăcat în hainele militare și mai ales în fața judecătorilor. Noi am cerut dovezile celor de la CSA, avem un proces pe data de 16 unde dânșii nu ne-au pus la dispoziție documentele pe care asociația Salvați Steaua le-a solicitat. Sunt documente de interes public, iar cei de acolo au spus că sunt clasificate.

Problema nu este la noi, problema este la dânsul. Ascund cumva ceva în documentele respective? Noi am solicitat să vedem și noi cum s-a făcut tranzacția între CSA și domnul Păunescu și mai apoi între Păunescu și Gigi Becali. De ce domnul Talpan își asumă un palmares pe care nu avea cum să îl aibă atâta timp cât a solicitat asta doar în perioada 1998-2003? Dacă Talpan a spus că nu mai dezgroapă nimeni morții, noi o sa încercăm să-i dezgropăm.

Eu nu știu cum pot să clasifici un dosar de tranzacție între o societate de stat și una privată. Ai vândut cumva vreo rachetă sau vreun tanc lui Gigi Becali? Nu, ai transferat secția de fotbal la domnul Păunescu care a dus echipa pe locul 14 în acel moment și era pe cale să se desființeze în acel moment, iar mai apoi a luat-o Gigi Becali care a dus-o acolo unde este astăzi în Liga 1!”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Florin Talpan iese din nou la atac! Mesaj pentru fanii FCSB-ului: “Nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță”