Florin Talpan iese din nou la atac! Mesaj pentru fanii FCSB-ului: “Nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță”

Confruntarea de la distanță dintre patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, și juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, se pare că este foarte departe de a se încheia!

Războiul dintre Gigi Becali și Florin Talpan datează deja de foarte mulți ani, iar de-a lungul timpului cei doi și-au intentat mai multe procese, în care victoriile au fost fie de partea finanțatorului de la FCSB, fie de cea a juristului “militarilor”. Acum, după o nouă amânare a procesului dintre cele două părți, Florin Talpan a luat atitudine și postat un mesaj de atac prin intermediul contului său de Facebook.

talpan

“În condițiile în care unii și-au permis sā-și batā joc de mine și de munca mea de ani de zile, reținându-mi din salariu o suma considerabilă de bani, iar alții … câștigă mii de euro pe lună… pentru poze pe Facebook cu ursuleți…..Eu încă mai rezist! Mă întreb și eu până când! Vă întreb și pe voi… suporterii care mă iubiți atât de mult cum susțineți … dacă ați fi mulțumiți să lucrați,când ați fost sancționați abuziv doar pentru că ați trimis o notificare la FRF îndeplinindu-vă obligațiile profesionale?! Până când?

Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să rad la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresionează faptul că astăzi au fost în sala șapte persoane împotriva mea! Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii, pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza!

Astăzi în sală a fost o judecată că la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid! Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum, iar redezgroparea arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF!

Citește și Reacția lui Gigi Becali când a aflat cât costă întreținerea stadionului Ghencea: “Să vină Talpan cu milionul de euro!”

Așa-zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar, nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță. Cu toate acestea, a fost admis că și reprezentant! În privința firmei de apartament deschisă în UK, aceasta nu și -a demonstrat nici un interes legitim în speță!

Cu toate acestea, deși lipsite de interes, deși formulate cu rea credință și doar în scopul de tergiversare, cererile au fost admise! Interesantă a fost discuția judecătoarelor cu intervenienții privind FRF și LPF, curiozitatea judecătoarelor privind cele două instituții!

De reținut este faptul că nu are relevanță admiterea în principiu a acestor asociații decât asupra termenului de judecată care vă fi clar tergiversat! În privința probelor « ascunse « de subsemnatul, acuzațiile sunt hilare! Plecând de la un principiu de bază al dreptului pot să vă precizez: cine vine în fața instanței trebuie să probeze!

Deci, fcsb-istilor … aduceți proba dacă există! Puteți « dezgropa morți »,răsturnă arhive… realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut! Dacă da?! Unde este proba? Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu!”, a fost mesajul lui Florin Talpan, prin intermediul Facebook.

Citește și Florin Talpan, ironizat de Mitică Dragomir după ultimele evenimente: “Omul ăsta acționează de frica suporterilor!”