RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul schimbării lui Gigi Becali! Ce l-a făcut pe patronul de la FCSB să pună stop ieșirilor în public

Gigi Becali este în acest moment doar o amintire a patronului de la FCSB care ieșea după fiecare meci al echipei sale și lăuda sau critica prestația echipei sale!

A trecut foarte mult timp de când latifundiarul din Pipera a renunțat la declarațiile obișnuite din spațiul public, iar dialogul pe care l-a avut săptămânile trecute cu jurnaliștii în fața Curții de Apel, l-au făcut din nou pe Gigi Becali să ia o pauză de la clasicele intervenții cu care obișnuise de-alungul timpului.

La ultima sa apariție, Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Mirel Rădoi, actual selecționer al României, despre care a spus că nu este potrivit pentru echipa națională, după cele trei meciuri pierdute. Ulterior, patronul celor de la FCSB a început să îi enumere fotbaliști ai roș-albaștrilor cu care Rădoi ar trebui să înceapă fiecare meci.

„Bă… fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăştia 4!

Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”a fost declarația lui Gigi Becali din fața Curții de Apel.

Potrivit ultimelor informații, se pare că această ieșire l-a făcut din nou pe Gigi Becali să facă un pas în spate din prim-planul fotbalului românesc. Motivul pentru care a decis să renunțe la clasicele apariții în spațiul public, este acela că de multe ori s-a întâmplat să aibă intervenții în dialogul cu presa, pe care în cele din urmă să le regrete.

Citește și ULTIMĂ ORĂ | Maradona, victorie în cel mai important meci al vieții! Ce urmează acum pentru argentinian

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare