ULTIMĂ ORĂ | Maradona, victorie în cel mai important meci al vieții! Ce urmează acum pentru argentinian

Internat pentru ceea ce medicii au raportat ca anemie şi deshidratare, Diego Maradona a fost operat în cele din urmă din cauza unei hemoragii cerebrale!

Fostul mare fotbalist al lumii, argentinianul Diego Armando Maradona, care a împlinit vineri vârsta de 60 de ani, a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură, din cauza intervenției chirurgicale la care a fost supus.

Maradona fusese internat în spital deoarece acuzase stări de anemie și deshidratare, dar în urma unor controale mai amănunțite, medicii i-au descoperit fostului decar argentinian, un cheag de sânge în zona creierului, fiind trimis direct în sala de operație.

Acum, Diego Maradona a fost operat cu succes și este în afara oricărui pericol, argentinianul urmând să înceapă recuperarea în clinica Olivos, unde a și fost supus intervenției.

Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys şi din nou Boca Juniors au fost echipele la care a evoluat Maradona, retras din activitate în 1997.

După titlul mondial din 1986, succesele obţinute cu Napoli – titlurile din 1987 şi 1990 şi Cupa UEFA din 1989 – sunt cele mai importante reuşite din cariera legendarului Maradona.

Citește și Declarațiile lui Dan Petrescu au avut efect! CFR a făcut de urgență un transfer înaintea meciului cu Roma