RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul pentru care Simona Halep s-a vaccinat cu Pfizer! Explicațiile coordonatorului campaniei naționale împotriva COVID-19

După ce în cursul acestei săptămâni mai mulți sportivi au decis să se vaccineze anti COVID-19, fostul lider mondial a decis să recurgă și ea la adminisrtarea primei doze de ser!

Actualul loc 3 în clasamentul mondial, Simona Halep (29 de ani), s-a prezentat miercuri la Institutul Cantacuzino din București pentru administrarea primei doze a vaccinului Pfizer. Cea mai bună tenismenă din România s-a arătat foarte relaxată și extrem de veselă, semn că a trecut rapid peste eliminarea de la Australian Open.

halep vaccin
Sursa foto: Pro Sport

Ca urmare a deciziei Guvernului României, sportivii care fac parte din loturile naționale și olimpice sunt încurajați să se vaccineze anti COVID-19, organizându-se chiar și o campanie de promovare a acestui demers.

Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, a vorbit despre alegerea Simonei Halep cu privire la vaccinul administrat și a explicat de ce tenismenei din România i-a fost administrat vaccinul Pfizer.

Nu am știut până la momentul vaccinării cu ce tip de vaccin se va vaccina. Ca principii, fiind vorba de contextul particular legat de participarea doamnei Simona Halep în perioada următoare la turnee în afara țării și de necesitatea finalizării într-un timp cât mai scurt a schemei de vaccinare, a fost varianta care asigura aceste deziderate.

Mai mult decât atât, după cum știți, în România, stocul pentru vaccin de la Moderna este zero. Am primit recent o noua tranșă care va fi rezervată pentru asigurarea rapelului persoanelor deja programate!” a spus Valeriu Gheorghiță, potrivit Libertatea.

Citește și Simona Halep și-a dezvăluit planurile de viitor! Fostul lider mondial a anunțat care este următorul turneu la care va juca

Imediat după efectuarea primei doze de vaccin anti COVID-19, Simona Halep a vorbit despre cum se simte și a încurajat pe toată lumea să facă pasul spre vaccinare, deoarece aceasta este singura modalitate de a reveni la viața normală post-pandemie.

Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru că sunt mai în siguranţă! Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată!”, a spus Simona Halep, la ieșirea de la Institutul Cantacuzino din București.

Citește și Punctul slab al Simonei Halep a fost descoperit: „Acolo i-ar trebui o pregătire mult mai serioasă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare