Motivul pentru care Leonard Doroftei a plecat din România: “M-am simțit vândut și trădat!”

Leonard Doroftei, fostul luptător de box a dezvăluit de ce a hotorât să plece din România.

Fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, Leonard Doroftei spune că s-a simțit vândut și trădat de autoritățile din Romănia. Fostul pugilist spune că a luat cea mai bună decizie de a se muta în Canada.

“Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Doroftei barman
Leonard Doroftei

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor” a declarat Leonard Doroftei pentru Radio Sport 1.

leonard doroftei
Leonard Doroftei

Citește și Un cunoscut campion, ținta unui jaf armat în propria locuință! Ce au urmărit atacatorii