Un cunoscut campion, ținta unui jaf armat în propria locuință! Ce au urmărit atacatorii

Momente teribile pentru un fotbalist din Italia în timp ce echipa sa juca pentru accederea în semifinalele unei competiții europene!

Fotbalistul Chris Smalling și familia sa au fost ținta unui jaf armat în propria lor locuință din Roma. Conform Gazzetta dello Sport, în noaptea de joi spre vineri, trei hoți au intrat mascați și înarmați în casa fundașului de la AS Roma și l-au obligat să deschidă un seif, în care se aflau obiecte de valoare precum ceasuri și bijuterii prețioase.

profimedia 0188690971
Sursa foto: Profimedia Images

Soția fotbalistului a reușit să sune și să anunțe autoritățile abia în zorii zilei de vineri. Chris Smalling nu a fost în lotul celor de la AS Roma în returul sferturilor de finală ale Europa League cu Ajax Amsterdam din cauza unei accidentări. Formația din capitala Italiei s-a calificat în careul de ași al competiției, unde o va înfrunta pe Manchester United, chiar fosta echipă a fundașului de 31 ani.

profimedia 0595880936
Sursa foto: Profimedia Images

Smalling a fost jucătorul englezilor din 2010 până în 2019, când a ajuns în Roma. În 2011 și în 2013, fundașul a cucerit două titluri în Premier League cu Manchester United, formație ce era pregătită la acea vreme de legendarul Sir Alex Ferguson.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Fost rival al lui Ianis Hagi de la Celtic, sursprins beat în Anglia! ”Așa ceva nu ar trebui să fie permis”