Motivul pentru care Florin Tănase nu poate pleca de la FCSB: “Din această cauză nu poate fi urmărit!”

FCSB este o adevărată mașinărie de goluri în acest sezon de Liga 1, iar jucătorii roș-albaștrilor au atras atenția mai multor cluburi!

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase (25 de ani), a refuzat o nouă propunere de prelungire a contractului oferită de către Gigi Becali, iar șansele să plece de la formația roș-albastră sunt din ce în ce mai mari.

Impresarul decarului de la FCSB, Giovanni Becali, a vorbit despre o eventuală mutare al fotbalistului și este de părere că Tănase a ajuns la vârsta prielnică pentru a se transfera în străinătate, dar un singur lucru stă în calea plecării din România.

giovanni-becali-dinamo

“Nu știu ce a vorbit Tănase cu Gigi, dar toți jucătorii de la FCSB au o relație foarte bună și totdeauna s-au înțeles asupra contractelor. Hai să fim serioși, 20 de mii de euro sunt foarte mulți bani și dacă ar fi o ofertă serioasă, Tănase ar avea un cec în alb din partea patronului.

Tănase a devenit un pion important la FCSB. Are și o vârstă potrivită pentru a pleca în străinătate. Problema este acest virus care ne împiedică să aducem scouteri. Cu toate relațiile noastre, cu toate cunoștințele, e greu dacă un scouter nu vine să urmărească.

Tănase e propus peste tot, în SUA, în Rusia, în Turcia, dar e această pandemie care nu lasă scouterii să vină. Ca să plece, trebuie să fie urmărit!”, a declarat Giovanni Becali pentru Pro X.

Florin Tănase este golgheterul campionatului în acest moment, alături de Dennis Man, ambii reușind să marcheze câte 7 goluri în cele 9 etape disputate în actualul sezon competițional.

2.200.000 de euro este cota de transfer a căpitanului de la FCSB, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Nemec și Gueye, cel mai slab atac din istorie! Actualul Dinamo a bătut un record negativ