RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul pentru care “Fiara” a lipsit de la World Cup 1994: “L-am înțeles pe nea Puiu”

Marius Lăcătuș (56 ani), fostul mare jucător al Stelei a dezvăluit motivul pentru care nu a fost inclus în lotul României la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii din 1994.

“Fiara” a dezvăluit că selecționerul de la acea vreme, Anghel Iordănescu a venit la el acasă și i-a mărturisit că decizia neincluderii sale în lotul pentru World Cup 1994 nu a fost în totalitate a lui.

marius lacatus profimedia 0026828928
Sursa Foto: Profimedia Images

“Am avut o discuție cu nea Puiu la mine acasă. Am discutat ca între bărbați. M-a mirat faptul că a venit… Pentru mine e un subiect încheiat. Evident că mi-aș fi dorit să merg la Mondial. Eram în Turcia, în vacanță, și Mariana a văzut că nu sunt în apele mele.

“Decât să suferi, nu vorbești și n-ai glume, hai la București, plecăm în America și vedem meciurile pe viu”. Lucru pe care l-am și făcut, dar m-a durut faptul că n-am fost acolo, pe teren”

anghel iordanescu profimedia 0290565516 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

L-am înțeles pe nea Puiu… Cred că în ceea ce mă privește nu a fost sută la sută decizia lui nea Puiu, n-am discutat cu el despre asta. Am bănuielile mele, însă decât să greșesc… E cineva din fotbal!” a declarat Marius Lăcătuș pentru gsp.ro

Marius Lăcătuș a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum: FCM Brașov, Steaua București, Fiorentina, Real Oviedo și FC Național.

84 de selecțiii a strâns “Fiara” pentru prima reprezentativă a României pentru care a marcat 13 goluri. Marius Lăcătuș a jucat la turneele finale ale CM 1990, 1998 și CE 1996.

Citește și Florin Răducioiu îi raspunde lui Gică Popescu: „Dacă nu se oprește, atunci voi face și eu ceva”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare