RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul pentru care CFR Cluj se teme de campioana Maltei. Mara: „Este o echipă necunoscută”

CFR Cluj debutează miercuri, 19 august, în preliminariile Ligii Campionilor. Campioana României va juca în Malta cu Floriana, iar Bogdan Mara a dezvăluit care este situația echipei înaintea meciului.

După ce au primit o veste bună, iar antrenorul echipei clujene va face deplasarea în Malta alături de echipă, Bogdan Mara a anunțat ce jucători nu vor evolua miercuri seară împotriva maltezilor.

Floriana – CFR Cluj, în prima rundă preliminară a Ligii Campionilor, este programată miercuri, de la ora 22:00. Confruntarea se va disputa într-o singură manșă, cu prelungiri și lovituri de departajare în caz de egalitate.

„Păun nu este în regulă. Apoi Djokovic, Sandomierski, care nu sunt apți de joc. În rest tot lotul e valid. Va face și Dan Petrescu deplasarea. Consider că nu este un meci deloc ușor. Este o echipă necunoscută, nu avem multe informații despre ei. Perioada asta ne-a prins cum se poate mai rău, cu probleme medicale. În plus, va fi o căldură mare acolo. Dacă nu pregătești foarte bine un altfel de meci, riști să ai parte de surprize neplăcute”, a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

În cazul în care va obține calificarea în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, CFR Cluj va întâlni campioana Croației, Dinamo Zagreb, la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

VEZI ȘI ULTIMA ORĂ | Cutremur la CFR Cluj, înaintea debutului în Liga Campionilor! Un nume important și-a anunțat plecarea

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare