Impresara care îl reprezintă pe golgheterul all-time al naționalei României știe ce presiune este pe umerii Briliantului care a primit undă verde pentru a-i prelua pe tricolorii mici.  

Mutu urmează să fie validat marți în funcția de selecționer al naționalei de tineret.

„Îmi e frică pentru Mutu, mi-am dorit să rămână în Emirate, să ia campionatul acolo la tineret. Mutu este un tip foarte sensibil, în ciuda aparențelor, și-a dorit toată viața să câștige. Mi-e drag de Chivu și de marii fotbaliști din generația asta, dar Mutu a fost mereu în prim plan, și-a pus amprenta și pe Mourinho, nu are egal. Este genul de experiență care poate distruge cariera de antrenor. Când a fost la FC Voluntari el a salvat echipa, dar a fost dat afară, a fost o lovitură la început de carieră. Dacă și acum se întâmplă rău o să vorbească lumea că nu este bun. Jucătorii care au lucrat până acum cu el mi-au spus că rar au văzut un antrenor cu așa idei, este fabulos” a povestit Anamaria la GSP Live.

CITEȘTE ȘI –>> Documentul care poate schimba soarta lui Dinamo: „S-au înțeles”. Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru vânzarea clubului

Mutu și-a început cariera de antrenor în aprilie 2018 atunci când a preluat-o pe FC Voluntari. A fost demis de ilfoveni chiar dacă salvase echipa de la retrogradare, iar mai apoi a acceptat să preia echipa de tineret a celor de la Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite.

„Lumea o să îl catalogheze pe el în caz de nereușită, deși când vorbim de națională vorbim de valoarea fotbalului românesc. Rădoi a plecat la fix pentru el, dar nu terminase ciclul ăla pe care trebuia să îl închidă. El era tatăl copiiilor ăstora, cand puiul nu are înca aripi până se învață e greu, dacă rămânea el era mai multă stabilitate. Adi nu are timp, mi-e frică pentru el că știu ce antrenor e. Dacă nu a avut rezultate o să se spună nu a putut nici acolo, a plecat și de acolo” a fost reacția impresarei.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ionuț Chirilă, previziune sumbră în privința lui Mutu:” Se va prăbuși ca un castel de cărți”