Documentul care poate schimba soarta lui Dinamo: “S-au înțeles”. Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru vânzarea clubului

Agentul de jucători a oferit o informație care i-ar putea aduce în al nouălea cer pe fanii câinilor. Un concern din Emiratele Arabe Unite a trimis chiar ieri o ofertă concretă pe adresa lui Ionuț Negoiță. 

Deși la un moment dat a existat zvonul că omul de afaceri Claudiu Florică a renunțat la achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al grupării din Ștefan cel Mare, se pare că acesta lucrează alături de un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite pentru ca negocierile să fie finalizate cu succes. Anamaria Prodan a oferit detalii de ultimă oră la GSP Live cu privire la discuțiile purtate de cele două părți.

“Noi muncim de foarte multă vreme, nu a picat cu Claudiu Florică, a fost o abordare greșită din partea ambelor tabere. Ionut Negoiță nu a crezut că este o chestie serioasă, dar la momentul actual clubul Charlton a fost cumpărat de un concern din EAU care este interesat și de Dinamo. Said bin Tahun este șeicul din familia Nahyan, cea care conduce țara.

Este o chestie de negociere, ei nu vor face un pas repede. Sunt meticuloși, sunt asociați cu Florică, au cumpărat clubul englez cu 65 de milioane de euro. Eu cred în arta negocierii și a comunicării, Ionuț Negoiță a vrut să vadă ceva concret. A văzut scrisoarea asta în care acest fond vrea să cumpere clubul. El a primit aseară hârtia că asta doresc ei, să vadă actele clubului, au cerut trei acte foarte importante” a declarat Anamaria Prodan.

Citește și EXCLUSIV | Se ascut săbiile la Ploiești! Mădălin Mihailovici, primele declarații după acuzațiile lui Marius Stan

Aceasta știe și ce se va întâmpla în club dacă afacerea se face.

“Vor să facă performanță, eu am vorbit cu Claudiu și i-am spus că dacă e un club care merită ceva în fotbalul românesc acela este Dinamo. Când bagi bani în clubul ăsta, trebuie să schimbi tot, la vremuri noi, oameni noi. Părțile s-au înțeles, s-au împiedicat doar de câteva lucruri, trebuie să le îndeplinești și lor cerintele.

Pe de altă parte, Ionuț vrea să vândă în condițiile lui, Claudiu a mers încet și am ajuns în punctul ăsta și e păcat să se te împiedici de niște chestii foarte mici. Eu nu cred că nu o să se întample, nu ai de ce sa te încurci. Nu se pune problema ca eu să vin la Dinamo, o să fie concurență cu Gigi Becali, o să îi placă și lui” a mai spus impresarul.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO EXCLUSIV | Ionuț Lupescu, președinte la Dinamo? Răspunsul categoric dat de ”Kaizer”