Motivul incredibil pentru care Dani Coman nu a mai ajuns la FC Argeş! Unde s-au blocat negocierile

Sursa foto: Cristi Preda

FC Argeş a încercat să dea o lovitură de proporţii la nivel administrativ prin aducerea lui Dani Coman la echipa din Trivale.

Primăria Piteştiului l-a ofertat pe Dani Coman, actualul preşedinte al Astrei Giurgiu, însă negocierile s-au blocat în ultimul moment.

Dani Coman spune că a existat un interes din partea echipei piteştene şi vorbeşte despre motivele care au făcut ca mutarea să nu se mai realizeze.

Într-adevăr, am avut o discuție cu domnul primar Gentea și cu sponsorul Viorel Tudose. Mi-au propus să vin președinte la FC Argeș, dar de la discuțiile pe care le-am avut la venirea propriu-zisă la club e un drum lung. Nu vreau să intru în polemică cu ei, nu-mi doresc asta. 

dani-coman

Cert e că oferta pe care mi-au făcut-o ei a fost total diferită față de discuțiile pe care le-am avut. Nu e vorba de bani, ci de mult mai multe lucruri. Sub nicio formă nu se pune problema de bani și n-am cerut absolut nimic. Am vrut o clarificare a clauzelor din contract. Le doresc Sărbători fericite și să-și atingă obiectivele.”, a declarat Dani Coman pentru Gazetă.

Cristian Gentea, primarul oraşului Piteşti, s-a arătat dezamăgit de pretenţiile fostului jucător de la FC Argeş şi îl acuză că a invocat un argument minor pentru a-i refuza propunerea de a veni la club.

fc arges

Dani Coman a fost pe punctul de a reveni la clubul care l-a lansat în fotbalul românesc. Fostul portar a evoluat pentru FC Argeş în perioada 1997 – 2004, iar în prezent deţine şi o şcoală de fotbal în Piteşti.

Dani Coman1

Citeşte şi Ce discuţie trebuie să aibă loc între Edi Iordănescu şi Alex Chipciu! ,,Nu va mai sta mult la CFR Cluj”