Ce discuţie trebuie să aibă loc între Edi Iordănescu şi Alex Chipciu! ,,Nu va mai sta mult la CFR Cluj”

Alex Chipciu, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, a rămas dezamăgit după meciul disputat aseară cu Universitatea Craiova. 

Acesta nu s-a arătat prea încântat atunci când Edi Iordănescu a ales să-l schimbe în minutul 75, deşi îl introdusese în meci pe parcurs, mai exact în minutul 9, în locul tânărului Mihai Gâdea.

Chipciu

Cristi Dulca, fost jucător la CFR Cluj, a vorbit despre schimbarea lui Chipciu din meciul cu oltenii. Acesra este de părere că mijlocaşul ar putea pleca de la echipă dacă Edi Iordănescu nu va avea o discuţie cu el în ceea ce priveşte strategia anumitor schimbări.

Alex Chipciu nu a prea jucat nici cu Dan Petrescu, care l-a dorit. Pe mine m-a mirat asta, l-a dorit pe Chipciu, dar nu l-a jucat. Chipciu nu e un jucător slab, a demonstrat-o, nu e un jucător pe care să-l scoți, cum l-a scos Edi Iordănescu acum.

dulca

Nu va fi ușor nici pentru Edi, nici pentru Chipciu după acest gest. Dacă-l va face să înțeleagă că a fost doar o schimbare tactică, atunci da, dar dacă nu-i explică nimic sau nu va sta de vorbă cu el, cred că Alex Chipciu nu va mai sta mult la CFR Cluj.”, a declarat Cristi Dulca pentru Looksport.

La finalul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova, Iordănescu a explicat motivul schimbării lui Alex Chipciu.

edi iordanescu scaled 1

,,Chipciu e un jucător cu multă experiență, valoros, încă nu are realizările pe care le așteptăm de la el, însă azi am suferit cu toții din punctul meu de vedere.”, a declarat antrenorul la finalul jocului.

Alex Chipciu este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Gruia, cu un salariu de aproximativ 30.000 de euro.

alex-chipciu

Citeşte şi VIDEO | Dragoş Nedelcu, aproape de revenirea în echipa FCSB-ului! Cum decurge procesul de recuperare