”Telenovela” Ianis Hagi, aproape de final: ”Pot pune banii pe masa lui Genk fără nicio problemă!”

ianis-hagi-rangers-1

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Ianis Hagi de la Genk, crede că internaționalul român va fi transferat definitiv de Rangers la sfârșitul sezonului.

Fiul ”Regelui” a fost împrumutat de Genk în Premiership, iar formația lui Steven Gerrard îl poate achiziționa defintiv pentru 5 milioane de euro.

Ianis a avut performanțe foarte bune după ce a ajuns la Rangers, iar Felice Mazzu, fostul antrenor al fotbalistului român, este de părere că Hagi jr. va rămâne pe ”Ibrox”.

Tehnicianul a declarat că banii nu sunt o problemă pentru formația lui Gerrard, iar clubul are nevoie de un jucător precum Ianis.

”Mă bucur că Ianis s-a adaptat atât de bine la club, cei din Scoția au nevoie de un jucător ca el. Cunosc Rangers suficient de bine și știu opțiunile lor financiare, pot pune banii pe masa lui Genk fără nicio problemă”, a spus Mazzu pentru presa scoțiană, potrivit Voetbalbelgie.be.

ianis-rangers-braga-1

5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, Hagi Jr. a bifat 11 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 3 goluri, două în Europa League și unul în campionat.

ianis hagi rangers

Citește și Ianis Hagi a plecat din Scoția! Decizie de ultima oră luată de cei de la Rangers