Dan Nistor, 30 de ani, a vorbit despre cea mai mare dorință pe care o are de Sărbători. Acesta a transmis un mesaj pentru fanii lui Dinamo în care le menționează aspirația cea mai mare în 2019.

Căpitanul lui Dinamo a explicat că cea mai mare dorință de Crăciun este ca Dinamo să ajungă în play-off. Pe lângă asta, mijlocașul a transmis și un mesaj de Sărbători și de Anul Nou fanilor din Ștefan cel Mare.

„În primul rând, să fiu sănătos, să pot să încep pregătirea cu echipa și în al doilea rând, bineînțeles, să ne calificăm în play-off, iar pe această cale, vreau să urez tuturor suporterilor dinamoviști un Crăciun fericit, un an nou fericit și sper ca în următorul an să îi facem bucuroși să ne facem bucuroși și să ducem Dinamo acolo sus, unde îi este locul.” a declarat Dan Nistor pentru DigiSport.

Citește și Bratu a RECUNOSCUT greșeala care l-a costat postul la Dinamo! ”În unele momente am sărit calul”

Sezonul 2018/2019 a fost unul de coșmar pentru Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare a trecut prin mâna a doi antrenori până la venirea lui Mircea Rednic. Florin Bratu și Claudiu Niculescu au fost alți doi oameni trecuți pe banca tehnică care au încercat s-o readucă pe Dinamo printre echipele care se luptă pentru titlu. Ambii au eșuat, iar acum ”Puriul” încearcă să facă din club o forță de temut în Liga 1.

Formația din capitală a terminat anul pe locul 11, cu 22 de puncte obținute în 21 de etape. ”Câinii” au reușit doar 5 victorii în acest sezon, iar cea mai categorică a fost un 3-0 cu Universitatea Craiova în Ștefan cel Mare.

Citește și Omul care a DEMOLAT-O pe Craiova a oferit detalii INCREDIBILE! ”El mi-a vorbit de Dinamo”