Florin Bratu, 38 de ani, a explicat în cadrul unei emisiuni motivul principal pentru care a fost demis de la Dinamo. Acesta a admis greșelile pe care le-a făcut la formația din Ștefan cel Mare.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu, a explicat faptul că a exagerat cu autoritatea în vestiarul lui Dinamo, motiv pentru care a fost demis. Acesta a amintit și regretul pe care îl mai are în privința transferurilor și i-a dat un sfat lui Mircea Rednic în legătură cu Gomelt.

”Îmi asum nişte greşeli. Ştiu ce am greşit. În unele momente am sărit calul, la nivel de autoritate. Mi-am dat seama unde am greşit, trebuia să gestionez altfel situaţia, să fiu mai echilibrat. Involuntar cred că am atras antipatii. Şi la transferuri puteam face lucruri mai bune, dar acestea erau condiţiile la Dinamo.

Citește și Omul care a DEMOLAT-O pe Craiova a oferit detalii INCREDIBILE! ”El mi-a vorbit de Dinamo”

Singurul salariu bun pentru România este cel al lui Gomelt. Restul câştigă 4000-5000 de euro, 6000 sau 7000. Gomelt a venit cu un CV bun, are o vârstă bună şi poate fi vandabil. Eu cred că Dinamo ar trebui să-l ţină, ar fi o decizie bună să nu-l dea. Cu Universitatea Craiova a făcut un meci extraordinar!” a declarat Florin Bratu pentru Digi Sport.

”Mitraliera” a îmbrăcat tricoul lui Dinamo de 47 de ori și a marcat 28 de goluri pentru ”câinii roșii”. Acesta a antrenat juniorii formației din Ștefan cel Mare în sezonul 2014/2015 și echipa mare în sezonul 2017/2018.

Citește și Cornel Dinu dă vina pe soția lui Hanca pentru scandalul de la Dinamo! ”Tăcerea e de aur”