Moruțan spune ”pas” arabilor și rămâne la FCSB pentru a câștiga titlul: ”Am văzut oferta, nu eram foarte fericit!”

Olimpiu Moruțan, marcatorul unui gol senzațional în meciul cu Poli Iași, scor 3-1, a oferit prima reacție după victoria de pe Arena Națională.

Florin Tănase, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu au marcat pentru gazde, în timp ce Popadiuc a punctat golul oaspeților.

După fluierul final, mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit despre reușita sa de senzație, plecarea lui Dennis Man la Parma, dar și discuțiile despre transferul în Arabia Saudită.

“Sunt foarte fericit că am revenit pe teren după această accidentare de zece zile. Am început anul mai prost, dar sper să îl terminăm foarte bine şi să câştigăm campionatul.

Eu mi-am făcut treaba, mi-am scos un adversar din joc, am vrut să dau la poartă şi mă bucur că mi-a intrat şi mie un şut sănătos.

Ne pare rău că a plecat de lângă noi, era un jucător foarte bun, ne ajuta foarte mult, dar îi doresc multă baftă acolo şi am încredere în el că o să facă şi acolo diferenţa, cum a făcut-o şi aici.

man-și-moruțan-fcsb

Am văzut şi eu oferta, dar nu eram foarte fericit dacă se făcea transferul, să merg acolo. Mă bucur că am rămas aici şi sper să câştigăm campionatul şi să prind un transfer mai bun.” a declarat Moruțan.

FCSB Morutan Coltescu

Citește și Există viață și după Man! Tănase anunță: ”Îl poate înlocui cu brio, e foarte talentat!”