Încă nu e momentul pentru Inter! Moruțan, sfătuit să mai rămână la FCSB

Olimpiu Moruțan se află la cel mai bun sezon al său de la transferul la FCSB din 2018, iar marile echipe îl vânează cu oferte.

Finanțatorul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a reacționat după ce au apărut informații în presa din Italia că fostul jucător al moldovenilor este aproade de Serie A. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au titrat că Moruțan este curtat de Inter Milano, liderul la zi din Italia.

Morutan1

Omul cu banii de la Botoșani a declarat că nu este încă momentul pentru un transfer al lui Moruțan. Mijlocașul trebuie mai întâi să confirme la FCSB, alături de care să câștige trofee și să joace în cupele europene, iar apoi poate pleca la un club de top din străinătate.

“Eu cred că Olimpiu e un formidabil de bun fotbalist, dar trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană. El nu a jucat nici pentru o echipă mare de cupe europene. Moruţan trebuie să crească. El înţelege treaba asta, dar este prea multă promovare, e prea gonflat. Să câştige FCSB campionatul, să se califice în cupele europene, să vezi că joacă meci de meci. Să aibă meciuri la echipa naţională.

iftime scaled

”Atunci, poţi vorbi de echipe mari, inclusiv Galatasaray. Aşa, doar să dea nişte bani, să îl ţină la dospit că poate creşte, nu e o soluţie. El trebuie să meargă să joace. Din păcate, mulţi jucători pleacă la echipe mai mari decât FCSB şi ajung la capăt de drum. Înţelege foarte multe, dar e adevărat că mai cedezi când ai foarte mulţi bani”, a declarat Valeriu Iftime, conform AS.ro.

morutan

Moruțan, care va împlini 22 ani la sfârșitul lunii, este cotat la două milioane de euro. Botoșani a păstrat 9 la sută dintr-un viitor transfer al mijlocașului pe care Gigi Becali cere 20 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> Întâlnire neaşteptată pentru Moruţan în Bucureşti: ,,Mi-a zis să nu-l mai critic, că nu-i face bine”