Întâlnire neaşteptată pentru Moruţan în Bucureşti: ,,Mi-a zis să nu-l mai critic, că nu-i face bine”

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate de cluburile din afară.

Deşi nu a impresionat pe foartă multă lume din fotbalul românesc la EURO U21, Moruţan este în continuare în vizorul echipelor din campionatele puternice.

burca morutan

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a dezvăluit că s-a întâlnit cu fostul său jucător în Bucureşti. Acesta spune că Moruţan i-a trasmis să nu-l mai critice, pentru că asta îi afectează jocul.

,,M-am întâlnit întâmplător cu Moruțan, l-am văzut pe copil în București. Mi-a zis ‘domnul Valeriu, nu mă mai criticați, că nu-mi face bine deloc, țin mult la dumneavoastră’. I-am zis că n-o să-l mai critic decât când va greși.

iftime 1

Mai bine nu spuneți echipele care se vehiculează că-l vor. Moruțan, într-o echipă solidă, dacă face un an bun de cupe europene, poate ajunge.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Olimpiu Moruţan ar fi monitorizat în acest moment de echipe precum Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Inter, FC Porto, dar şi Galatasaray Istanbul. O echipă din Bundesliga ar fi doar un pas intermediar în cariera lui Olimpiu Moruţan, visul lui fiind să prindă un contract la FC Barcelona.

Morutan3

,,Sperăm că următorul pas va fi într-unul din TOP 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani.”, a declarat Florin Vulturar, agentul lui Moruţan, pentru Sky Germania.

În iarnă, Becali a anunţat că a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Moruţan de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

6 goluri şi 12 asisturi a reuşit Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate cele 26 de meciuri jucate.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Morutan2

Citeşte şi Olimpiu Moruţan e pe val la FCSB, după ultimele meciuri: ,,E un pui de lider! A crescut în atitudine şi randament”