RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Momentul când Tătărușanu ar fi decis să se retragă de la națională: „Cred că înainte de acel meci s-a rupt ceva!”

Căpitanul primei reprezentative a echipei naționale a României a decis să se retragă la doar 34 de ani!

Meciul României contra Irlandei de Nord, încheiat 1-1, la Belfast, în grupa din Liga Națiunilor, a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile naționalei. Actualul goalkeeper al italienilor de la AC Milan a decis să se retragă invocând motivul că este vremea și altor portari să iasă la rampă în tricoul „tricolor”.

Fostul portar al Generației de Aur, Florin Prunea, a vorbit despre decizia lui Tătărușanu de a se retrage și este de părere că doar un conflict din interior ar fi putut duce la un asemenea deznodământ. Prunea crede că inclusiv cu selecționerul Mirel Rădoi, Tătărușanu a avut o problemă, care ulterior ar fi dus la această hotărâre radicală.

florin-prunea

Cu Tătăruşanu, pentru mine este clar că au fost probleme. Cu oamenii din anturajul echipei naţionale. Cred că înaintea meciului cu Belarus s-a rupt ceva între Tătăruşanu şi echipa naţională. Pentru că nu este posibil ca nimeni de la echipa naţională să nu ştie că se retrage! Cred că şi cu antrenorul (n.r. probleme). Sută la sută!

Citește și LIVE BLOG | ”Tricolorele” forţează prima victorie la Campionatul European! România – Polonia, de la ora 17:00

Pentru că nu se poate, este căpitanul echipei naţionale şi cel mai bun jucător al echipei naţionale. Şi să te retragi!? Eu îl cunosc bine pe Ciprian Tătăruşanu, ştiţi foarte bine că el nu iese în faţă, este un băiat cerebral, un băiat la locul lui …

Retragerea lui este un mare semn de întrebare. Deodată, fără să ştie nimeni. Se face un anunţ, se face o festivitate. Trebuia să ştie toată lumea! Trebuia să ştie antrenorul, pentru mine e de neînţeles, mai ales că vorbim de Tătăruşanu, căpitanul echipei naţionale şi cel mai bun jucător din ultimii ani, crezi că e în regulă? Eu nu am mai pomenit aşa ceva!”, a spus Florin Prunea pentru Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu a debutat în 2010 în tricoul echipei naționale a României pentru care a adunat 73 de apariții, iar în ultima perioadă a purtat și banderola de căpitan al echipei.

Citește și Verdict crunt din partea unei foste glorii dinamoviste: “Singura lor șansă e falimentul!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare