Moment special în viața Sandrei Izbașa! Motivul pentru care fosta gimnastă își va aduce aminte de acest Crăciun

Sportiva care a cucerit aurul la două ediții ale Jocurilor Olimpice a fost cerută de soţie de iubitul ei. 

Sandra a fost surprinsă plăcut și fără să stea pe gânduri a spus imediat “Da” “solicitării” venite din partea lui Răzvan Bănică, actor şi nepot al lui Ştefan Bănică Jr. Cei doi formează un cuplu din acest an iar de acum vor începe pregătirile pentru nuntă. Momentul emoționant a fost împărtășit de fosta sportivă alături de prietenii săi pe o rețea de socializare.

“DA !” Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1″, a fost mesajul Sandrei Izbaşa care a însoțit fotografiile speciale realizate cu ocazia evenimentului. 

CITEȘTE ȘI –>> E optimist sau vizionar? Un fost conducător anunță succese importante pentru fotbalul românesc în 2021