Momentul pe care Sergiu Hanca nu îl poate uita niciodată: “În fecare an dau gol pentru el”

6 mai este o zi tristă pentru suflarea dinamovistă care l-a pierdut pe Patrick Ekeng în urmă cu 5 ani. 

Dispariția sa a lăsat urme adânci nu doar în inimile fanilor dinamoviști dar și pentru colegii săi de echipă de la vremea respectivă. Unul dintre cei mai afectați “câini” a fost Sergiu Hanca, cel care la vremea respectivă era coleg al camerunezului decedat pe teren.

“În fiecare an când am jucat pentru el am și marcat. Doar sezonul trecut nu s-a întâmplat, din cauza pandemiei, pentru că a fost oprit campionatul. Fac acest lucru din respect pentru el, mi-a fost coleg, un om incredibil din toate punctele de vedere.

Cred că a fost unul dintre cei mai veseli colegi pe care i-am avut. Era mereu pozitiv, cu zâmbetul pe buze. Nu l-am văzut niciodată trist sau supărat. Chiar dacă nu juca! L-am admirat foarte mult pentru asta! A arătat că era o persoană puternică”, și-a adus aminte Sergiu pentru Pro Sport. 

hanca ekeng
Sursă foto: prosport.ro

Ekeng avea doar 26 de ani când a murit în tricoul alb-roșu.

“Mă încearcă un sentiment destul ciudat când mă gândesc la el pentru că a murit chiar lângă mine. Am fost aproape de el pe teren când s-a întâmplat. În fiecare an, când se apropie comemorarea decesului său, eu joc doar în amintirea lui.

Pentru mine, golurile marcate sunt dovada că el vede și apreciază de acolo din Ceruri faptul că mă gândesc la el. Cred că mă ajută de Sus să înscriu pentru a dedica golurile amintirii sale”, a mai adăugat fostul fotbalist al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> Viitorul lui Ianis Hagi a fost deja decis: “Este greu să ignori interesul acestor cluburi”