FCSB trece printr-o perioadă nu tocmai fericită. Roș albaștrii se află la 5 puncte de liderul CFR Cluj după ce au pierdut cu 2-4 în meciul cu Sepsi. Perioada grea nu s-a terminat, iar până la finele anului urmează 3 partide de foc: ”acasă” cu Viitorul și CFR și în deplasare la Botoșani.

Meme Stoica a vorbit recent într-un interviu despre transferurile pe care le urmărește formația din capitală și cât de interesat este Gigi Becali de anumiți jucători.

”Fortes ar putea să prezinte interes pentru noi, doar dacă va pleca Bizonul. Olaru este un jucător interesant, dar înțeleg că prețul său este prohibitiv. Darius este un jucător de atac, de profilul lui Teixeira, nu știu dacă poate să acopere atâtea posturi. De Ongenda a spus Gigi clar că nu este interesant. În schimb, Fabbrini este un jucător foarte interesant, pe care noi nu l-am refuzat. Nu l-am refuzat, pentru că nu-l cunoșteam. La o echipă de fotbal trebuie să existe un portar numărul 1, cum a fost mereu la Steaua! Unul de valoare, unul de perspectivă, cum este cazul lui Andrei Vlad” a declarat Mihai Stoica pentru DigiSport.

Citește și Gigi Becali regretă că l-a adus pe Dică: „Îl iubesc, ca om. Ca antrenor, să mă ierți!„”

Tot despre FCSB vorbește și presa turcă, care îl vede pe Paul Papp transferat la roș-albaștrii. Fundașul are contract cu Sivasspor până în 2020, însă nu a convins. A jucat doar 5 meciuri în acest sezon, iar cota aceasta este de 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Niciodată să nu spui niciodată! M-am simțit bine acolo. Intru în ultimele 6 luni de contract cu Sivasspor. Mi s-au acordat puține șanse aici și aș vrea să plec la iarnă. Aș accepta și o ofertă rezonabilă din România. Nu am fost accidentat, sunt apt 100% și aștept iarna pentru a-mi decide viitorul.” declara Papp acum câteva săptămâni.

Citește și Becali e gata de o MARE LOVITURĂ! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut în Turcia