Gigi Becali regretă că l-a adus pe Dică: “Îl iubesc, ca om. Ca antrenor, să mă ierți!„”

nicolae-dică

FCSB a pierdut la Sfântu Gheorghe cu 4-2, iar Nicolae Dică a intrat iar în gura patronului. Gigi Becali l-a desființat după meci și a declarat că regretă că l-a pus antrenor.

Sepsi a condus cu 2-0 și 3-1 și a înscris patru goluri în poarta celor de la FCSB, fiind prima echipă care reușește acest lucru în ultimii 5 ani și jumătate.

gigi becali

Așa cum era de așteptat, Becali și-a luat angajații la rând, inclusiv pe Nicolae Dică.

”Eu sunt vinovatul, că nu știu să aleg. Nu dau vina pe Dică. Trebuia să aleg unul mai bun ca el. Eu nu îmi bat joc de oameni. Nu îmi place să fac rău la oameni, chiar dacă pierd eu, nu vreau să-i fac rău lui și familiei lui.

Mai bine mă supăr el, decât să mă supăr pe el. Păi nu știu care e calitatea lui Dică dacă echipa nu pasează, dacă ai cei mai valoroși jucători și n-ai posesia. N-ai văzut? L-a băgat pe Roman mijlocaș stânga. O să ziceți că l-am făcut praf pe Dică. Nu, spun ce constat. Nu l-am făcut praf și nu-l dau afară pe Dică. Îi iubesc pe Dică ca om.

Ca antrenor, să mă ierți. Ca antrenor, n-am cum să-l iubesc, pentru că echipa asta trebuia să joace și să câștige campionatul cu 15 puncte diferență. Așa jucători are. Păi dacă Coman nu mai crește? Dacă jucătorii pe care i-am luat nu mai cresc? Care e problema?”, a declarat Gigi Becali.

CITEȘTE și VIDEO | BECALI și-a făcut PRAF jucătorii: „E BALAMUC și HARABABURĂ! A făcut CIRC pe teren”