RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alex Ioniță, prima reacție după scandalul de la Astra: „Am fost făcut turnător! Vor fi mari surprize dacă dosarul va apărea public!”

Trei jucători de la Astra Giurgiu sunt acuzați că au apelat la un tratament interzis de Agenția Mondială Anti-Doping, astfel că sunt suspendați în acest moment, iar clubul riscă sancțiuni extreme!

După ce Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto au fost acuzați că au apelat la o terapie interzisă de ANAD, aceștia au pierdut dreptul deocamdată de a mai juca fotbal. ANAD a deschis o anchetă deoarece cei trei fotbaliști ar fi apelat la o terapie intravenoasă prin care și-ar fi administrat peste 100 ml de vitamine și minerale în corp, lucru interzis de WADA.

Alexandru Ioniță a fost singurul dintre cei trei jucători în cauză, care s-a prezentat la termenul din 14 ianuarie în cadrul Comisiei de Audiere de la ANAD, și se pare că și-a recunoscut vina. Acum, Ioniță a oferit o primă reacție după ultimele evenimente întâmplate și dezvăluie că dosarul va reprezenta o surpriză dacă va fi făcut public.

alex-ionita-astra-giurgiu

„Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar.

Totuși, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învățat să își asume greșelile. Am învățat că în viață sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm. Nu am de gând să mint, cu orice risc. Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construiești ca om.

Stau pe tușă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat. Nu altcineva. Neplătit și măcinat de gânduri, fără bază de pregătire și fără antrenamente profesioniste într-un grup!”, a declarat Alex Ioniță, potrivit evz.ro.

Cei trei fotbaliști de la Astra Giurgiu sunt anchetați în acest moment pentru dopaj și li s-a interzis chiar să participe la antrenamentele echipei până la finalizarea dosarului. Fosta campioană a României riscă chiar excluderea din campionat, în cazul în care se dovedește că Alexandru Ionuță, Takayuki Seto și Kehinde Fatai sunt vinovați.

Citește și Fanii Craiovei au răbufnit și îl atenționează pe Mihai Rotaru: “Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare