RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mitică Dragomir, ironii la adresa lui Talpan și CSA Steaua: „Să joace la nunți și la botezuri, nu în locul lui Becali!”

Războiul iscat între FCSB și CSA Steaua pare că nu dă semne că s-ar putea opri vreodată, iar juristul Florin Talpan caută cu orice preț să ajungă în Liga 1, în locul echipei lui Gigi Becali!

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a avut o reacție vehementă referitoare la subiectul dintre CSA și FCSB. Dragomir este de părere că echipa din Liga 3 nu poate ajunge în prima ligă, deoarece „militarii” nu au niciun fel de susținere financiară pentru a face față în cazul unei eventuale promovări.

„Am auzit că vrea (n.r. Florin Talpan) să-i bage pe ceilalți în prima liga, suntem de râsul Europei, cum să spui așa ceva. L-am admirat pe Talpan, e în vână, dar greșește. Știu sigur care e adevărul. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu unde a jucat? Pițurcă unde a antrenat? Ura față de Becali a stârnit totul, țara asta nu se face bine, cum reușește unul, toți se reped în el.

Dacă nu era Gigi, praful se alegea de Steaua. Ceilalți, conform legii, nu au cum să promoveze, ori știm meserie, ori nu știm? Vin proprietari? Poate ca ăștia de la Dinamo. Dacă pleacă Becali de la Steaua, nu mai ia nimeni Steaua, cum nimeni nu a luat Dinamo. Toți vin să se pricopsească. Unde ai văzut miliardari să dea de la ei, în afară de Gigi ce alți fraieri mai găsim așa?

Când am auzit că Talpan vrea Liga 1, râdeam. Nepotul meu joacă la Rapid și a avut meci cu Steaua, la categoria 2003-2004. Vai de capul meu ce este acolo. La juniori nu au nimic în spate și va fi greu fără bani , trebuie să cumperi jucători buni, iar ăia nu mai costă sub 2 milioane!”, a declarat Mitică Dragomir pentru Radio Sport 1.

Citește și Tricolorii lui Mirel Rădoi și-au ales numerele pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord!

Ulterior, „Oracolul din Bălcești” a spus că CSA Steaua nu îi poate lua locul în prima ligă FCSB-ului și este de părere că Gigi Becali a pierdut pe nedrept procesul prin care a pierdut dreptul de a mai folosi brand-ul Steaua. Dragomir își dorește să vadă ambele echipe jucând pe stadionul din Ghencea, după modelul echipelor din Craiova.

„Am văzut că Talpan vrea să joace în locul lui Becali. La ce? Poate la vreo nuntă cu lăutari, asta e realitatea. Gigi a pierdut nedrept, justiția nu e întotdeauna dreaptă. Becali s-a dus la pușcărie că a băut cu aia care i-au furat mașina, ai mai pomenit așa ceva, la câte s-au făcut in țară asta?

Să joace și FCSB în Ghencea? Eu spun altfel, să joace și Steaua cealaltă acolo, de ce nu? FCSB, oricum, obligatoriu să joace acolo. Să faci stadion de 100 milioane și să se joace acolo Divizia C… Cine gândește așa ceva nu este sănătos la cap. Oricum, e stadion din bani publici, din banii noștri, rețineți, din plătirea taxelor. De către noi toți. De ce să nu joace amândoua și la Craiova?”, a mai spus fostul președinte al LPF.

Citește și Pablo Cortacero, chestionat de un suporter dinamovist! Ce răspuns i-a dat spaniolul

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare