Mirel Rădoi, la un pas de a demisiona de la naţională! Unde ar fi putut ajunge

mirel rădoi

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a fost la un pas să plece de la naţională, după ce a primit propunerea de a antrena un club.

Oferta pentru care Rădoi ar fi putut renunţa la naţională ar fi venit tocami din vecinii României. Bulgarii de la Ludogorets ar fi vrut să-l convingă pe selecţioner să lase naţionala pentru a se lupta în cupele europene alături de Moţi, Grigore şi Keşeru, potrivit Digisport.

Oferta pentru Mirel Rădoi ar fi venit fix înainte ca acesta să debuteze din postura de selecţioner al echipei mari a României.

radoi austria

Antrenorul a decis să refuze oferta venită din partea bulgarilor şi a rămas la cârma naţionalei. Însă nu este totul terminat, după ce Rădoi a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca după partidele României cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord, dacă rezultatele vor fi nefavorabile pentru ,,tricolori”.

,,Nu știu dacă putem vorbi de reconfirmare. Să vedem care au fost progresele, dacă au fost. Vedem ce va fi în următoarele două meciuri. Dacă nu, după dubla din noiembrie discutăm. Dacă nu sunt progrese, poate e timpul să apară alții.

radoi romania

Probabil luna viitoare multă lume va fi mai fericită. Poate vom câștiga cele două meciuri și va fi mult mai ușor pentru toată lumea”, a spus Rădoi pentru Pro X.

Citeşte şi Ce planuri au cei de la Parma cu Mihăilă, de fapt! ,,Aşa au decis să-l cumpere”