NEWS ALERT | Mirel Rădoi, ca și plecat de la naționala României! Ce se întâmplă cu actualul selecționer

Selecționerul României din acest moment, Mirel Rădoi, se pare că are șanse tot mai mici să continue pe banca echipei naționale!

Înfrângerea istorică contra Armeniei, scor 2-3, se pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru selecționerul naționalei României. La finalul partidei, Mirel Rădoi a mărturisit că este o mare problemă în rândul echipei naționale la nivel de atitudine și comunicare și nu înțelege de ce nu reușește să transmită informațiile către jucători. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că se gândește chiar să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent.

Potrivit informațiilor Realitatea Sportivă, Mirel Rădoi se pare că va avea mâine o întâlnire decisivă cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță în vederea viitorului său pe banca echipei, iar șansele să continue sunt foarte mici. Federația Română de Fotbal este obligată astfel să caute un alt selecționer, după parcursul modest al “tricolorilor” din actuala campanie de calificare pentru Mondialul din 2024.

radoi dica

Marius Şumudică, Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Gică Hagi sau chiar Victor Piţurcă ar fi antrenorii aflați pe lista Federației privind noul selecționer al României.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Germania – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și Dat ca posibilul înlocuitor al lui Rădoi, Olăroiu nu ar refuza naționala: “Ar fi o onoare să antrenez România!”