Mirea Rednic și-a făcut un nou dușman: “Să semneze toată țara cu Luana”

mircea-rednic-iasi

Victor Becali a avut o reacție dură la adresa antrenorului de la Poli Iași. Impresarul îi reproșează acestuia că a condiționat un transfer la echipa sa. 

Astfel, Steliano Filip a fost aproape să ajungă în Moldova, cele două părți au negociat un posibil transfer, dar până la urmă afacerea a căzut. Iar Victor Becali a aflat și motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat. Agentul susține că fotbalistului i s-a pus în vedere să semneze un contract de reprezentare cu fiica tehnicianului, Luana, pentru a i se oferi “șansa” să îmbrace tricoul Iașiului.

filip steliano

„Ce face Rednic, îi pune condiții sau ce? Filip a fost crescut de noi, l-am ținut ani de zile într-un apartament al nostru. Probabil că încă are contract cu firma noastră. Erau mereu în biroul nostru. Să semneze toată țara cu Luana, dacă așa vrea Rednic. Și să împrumute el toate cluburile, să le antreneze el”, a spus Victor Becali pentru Digi Sport.

Steliano Filip a devenit liber de contract în această iarnă, după ce s-a despărțit de Viitorul. Fundașul a avut mai multe oferte din străinătate, iar până la urmă a ales să meargă în Grecia, la Larissa.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Mesajul direct pentru Talpan: „Acolo trebuie să joace și FCSB”