Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Mesajul direct pentru Talpan: “Acolo trebuie să joace și FCSB”

Ioan Andone, marele rival al steliștilor, consideră că pe noul stadion din Ghencea trebuie să aibă acces și echipa lui Gigi Becali.  

Arena va fi terminată până la startul Euro 2020, iar din sezonul viitor este posibil ca acolo să evolueze atât FCSB cât și CSA Steaua.

“Păi, cum să hotărască Talpan sau Ministrul Apărării? Acolo trebuie să joace și FCSB, care eu cred că asta-i Steaua! Nu e făcut stadionul din banii Armatei, trebuie să joace acolo! Merită Armata un asemenea stadion? Câte terenuri sunt libere în București de ce nu s-a investit într-un alt stadion? Uitați-vă la Dinamo, care rămâne fără stadion. Nu e corect!”, a declarat Ioan Andone pentru gsp.ro.

Andone Ioan

Ioan Andone tranșează disputa în privința echipei care trebuie să se laude cu performanțele istorice ale roș-albaștrilor.

“Eu cred că asta-i Steaua! E continuatoarea! Cealaltă? E o prostie lupta aia de acolo! Sunt tare curios cine devine proprietar pe stadion. Cum să fie Armata când se face pe banii noștri? Cine conduce stadionul? Talpan? Cu ce bani e făcut stadionul? Cu banii noștri, din taxele pe care le plătim” a mai spus managerul general al celor de la FC Voluntari.

CITEȘTE ȘI –>> „M-am speriat puțin”. Momentul cu adevărat greu prin care a trecut Simona Halep în duelul cu Jabeur