RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mircea Rednic tună și fulgeră, după a patra remiză consecutivă: „Ăştia au băgat 4 fundaşi centrali”

Viitorul a înregistrat al patrulea rezultat de egalitate consecutiv în Liga I.

Dobrogenii au fost egalați de Sepsi în prelungirile meciului disputat în etapa a 19-a, fapt ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic.

Îţi pare rău să munceşti 90 de minute şi să pierzi 3 puncte la ultima fază. Ce mă deranjează e că aveam 2-1, intrăm minutul 46 dăm pe lângă minge. Si iese penaltyul care a ieşit. Un pic de concentrare, să vorbeşti, e ultimul minut. Nu se poate ăla să sară nestingherit şi nimeni să nu îl jeneze în careul de 6 metri”, a declarat Rednic, după meci, la Telekom Sport.

Chiar îmi pare rău că sunt două puncte pierdute. Echipa joacă, am jucat de la egal cu o echipă mult mai omogenă, cu condiţii financiare mult mai bune decât aici. Cu jucători cu multă experienţă. Se vede că încă nu sunt jucători cu experienţă. Mai tragi de timp, cum au făcut ei, s-au aşezat, cârcei, mai tragi un pic de timp. Asta e mentalitatea de aici şi nu e rea”, a adăugat tehnicianul Viitorului.

Nci arbitrul Horaţiu Feşnic nu a scăpat de critici:

L-or fi certat la pauză că am înţeles că au venit cu tablete aici şi explicau, ceea ce e inadmisibil. Noi nu facem asta. Acum ce ar trebui? Noi să mergem acum să arătăm la ăla că a dat un corner care e inexistent. Inventat de el. Poate era mai bine să fie ceilalţi că ăia erau mai fotbalişti. Aştia au băgat 4 fundaşi centrali au jucat la un moment dat”, a mai spus antrenorul constănţenilor.

Viitorul a terminat la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-3, marţi, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I.

Citește și VIDEO | Șase goluri marcate în Viitorul – Sepsi! Început spectaculos de etapă

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare