Mircea Rednic a anunțat obiectivul Viitorului, după victoria uriașă cu Dinamo: “Vrem în play-off. Ne jucăm șansa”

Viitorul a reușit cel mai bun meci al său din acest sezon, scor 5-0 cu Dinamo.

La finalul meciului disputat în “Ștefan cel Mare”, în etapa a 25-a a Ligii 1, Mircea Rednic a anunțat că echipa sa speră, în continuare, la play-off.

“Am avut și noroc. Am marcat aproape în toate ocaziile avute. A fost un joc bun mai ales în prima repriză. După pauză, ei au lăsat spații. Asta nu înseamnă că facem fiesta acum. Dinamo e într-o situație delicată. Nu uitați că noi am pierdut trei puncte cu Sepsi și cu CFR în minutul 92.

Au intrat tinerii acum. Le-am dat șansa să joace. Noi ne gândim la meciul cu Clinceni. Avem o șansă cât de mică la play-off. N e ușor când aflu că azi pleacă un jucător, apoi mâine avem meci. Mi-aș dori foarte mult să reușim să ne calificăm în play-off. Mai sunt 6 meciuri, 18 puncte. Noi vom juca fiecare meci la victorie. Am văzut o descătușare, o răbufnire și sper să avem continuitate”, a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.

mircea rednic

Golurile au fost marcate de Jo Santos (4), George Ganea (16 – penalty), Andrei Ciobanu (44, 81) și Juvhel Tsoumou (79).

Citește și VIDEO | Dinamo – Viitorul, UMILINȚĂ istorică, în „Groapă”. „Câinii”, puși cu botul pe labe de trupa lui Mircea Rednic