RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mircea Lucescu, nervos înainte de meciul cu Ferencvaros: ,,Domnişoară, de cât timp eşti în fotbal?” Ce l-a iritat pe antrenor

Mircea Lucescu se află în faţa ultimului joc din Champions League, împotriva lui Ferencvaros, unde trebuie să obţină un rezultat pozitiv. 

Dinamo Kiev mai luptă acum în grupa cu Barcelona şi Juventus pentru locul 3, singurul care duce în Europa League. Înaintea meciului cu maghiarii, Mircea Lucescu s-a arătat foarte iritat de întrebările puse la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Serghei Rebrov este antrenorul lui Ferencvaros, iar Lucescu a fost întrebat dacă l-ar accepta pentru postul de antrenor secund la Kiev, echipă unde deja a antrenat. Acela a fost momentul în vare ,,Il Luce” a izbucnit.

Domnişoară, de cât timp eşti în fotbal? Cum crezi că un antrenor principal, la o echipă de succes, ar putea să devină secundul altui antrenor?

Este imposibil, ar face un pas în spate. Viitorul lui este să devină antrenorul principal al lui Dinamo Kiev. În orice moment poate să revină ca antrenor al lui Dinamo Kiev”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

După, Mircea Lucescu a încercat să îndulcească atmosfera şi a spus că îl chemă pe Rebrov pentru a juca un meci, unu contra unu.

„O să încerc să chem de acasă să îmi aducă ghetele de joc. Eu eram obişnuit să am ghete făcute de mână. O să cer de acasă şi de la muzeu să îmi dea ghetele şi să îl invit pe Rebrov să facem o partidă unu contra unu. Acum nu pot să joc că nu am ghete”, a mai precizat Lucescu.

Dinamo Kiev şi Ferencvaros sunt la egalitate de puncte în grupa de Champions League, ambele având câte un punct, după ce meciul din tur s-a terminat cu o remiză, scor 2-2.

Citeşte şi Astra – Chindia 0-0! Meci nedecis, iar giurgiuvenii nu scapă de zona retrogradării nici acum

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare