RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Miracol în Săptămâna Mare? Anunțul care îi poate liniști pe dinamoviști: “Oferta noastră rămâne open”

După ce Ionuț Negoiță a anunțat apocalipsa în Ștefan cel Mare o rază de speranță vine însă la doar câteva zile de la momentul care i-a speriat pe toți fanii roș-albilor. 

Claudiu Florică, cel care a fost interesat de cumpărareaa clubului în ultima perioadă anunță că negocierile continuă pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni. Omul de afaceri este în strânsă legătură cu șeicul Tahnoon Nimer, cel care a preluat de curând și clubul englez Charlton Athletic. Claudiu Florică a luat poziție după ce Ionuț Negoiță a criticat toate intențiile declarate pentru preluarea câinilor.

“Nu mă încântă să intru într-un eventual război al declarațiilor pe tema lansată de domnul Ionuț Negoiță. Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo, cu partenerii de afaceri din străinătate și discuțiile se vor derula în liniște în continuare. Cel puțin asta doresc eu. Oferta noastră rămâne open”, a precizat Claudiu Florică pentru gsp.ro.

claudiu florica

Ionuț Negoiță folosise cuvinte dure atunci când s-a referit la posibilii cumpărători ai lui Dinamo.

“Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!” declarase patronul lui Dinamo săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI –>> Universitatea Craiova își reia antrenamentele! Cine nu se pregătește, nu primește salariul

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare