Universitatea Craiova își reia antrenamentele! Cine nu se pregătește, nu primește salariul

Ivan-Martic-universitatea-craiova

Oficialii Universității Craiova apelează și ei la tehnologie pentru a putea începe antrenamentele în grup. Fotbaliștii olteni se vor pregăti prin video-conferință alături de preparatorul Cornel Blejan.

Prima ședință de antrenamente se va desfășura chiar astăzi.

„Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferințelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanță vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan”, a anunţat gruparea din Bănie.

Jucătorii Craiovei vor efectua cinci antrenamente pe săptămână prin sistemul de video-conferință

”Intrăm în a cincea săptămână de izolare şi vom face antrenamente live. Vom face adaptare anatomică. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face 5 antrenamente pe săptămână, 3 cu mine, 2 individual. În prima parte a pregătirii ai nevoie de 4-6 săptămâni pentru a pregăti muşchii, tendoanele, ligamentele, pentru a susţine un efort de intensitate maximă, altfel apare un mare risc de accidentare”, a declarat Cornel Blejan, preparatorul fizic al Craiovei, la Oltenia TV.

Patronul Mihai Rotaru anunță că cei care nu vor efectua antrenamentele conduse de Cornel Blejan vor fi trimis în șomaj tehnic.

„Dacă stăm o lună și săptămână, avem nevoie de șase săptămâni ca jucătorii să-și intre în ritm. Cine nu își face programul și nu trimite video și nu e monitorizat, nu primește salariu, intră în șomaj tehnic. Adio salariu! Dar nu cred să se întâmple asta”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Fan România”.

Citește și ♦ Șumudică, blocat în România! Gaziantep se pregătește să reia antrenamentele fără tehnicianul român