Minteuan îi dă replica lui Petrescu: “El e victima mereu, uitaţi-vă şi la meciurile noastre!”

Alin Minteuan i-a răspuns lui Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj declarase că secundul său l-a minţit. Conflictul dintre cei doi a pornit de la refuzul lui Minteuan de a accepta amânarea plăţilor din partea clubului.

Omul care a petrecut până acum 17 ani în Gruia ca jucător sau antrenor a fost acuzat de Dan Petrescu. Antrenorul a povestit felul în care au decurs discuţiile care au dus la îndepărtarea secundului său.

CITEŞTE ŞI: Petrescu a explicat ruptura cu Minteuan: “Pentru el eu sunt nimeni!”

Vizat de declaraţiile antrenorului, Minteuan a replicat la fel de dur împotriva lui Petrescu.

„Spunea Dan Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine. Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo 4 ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns. Iar acum continuă cu fabulațiile.

Spune că Minteuan e victimă. Eu nu sunt victimă, eu am fost bărbat întotdeauna. El nu e! El e victimă mereu. Uitați-vă și la meciurile noastre. Indiferent dacă pierdem sau câștigăm, Dan Petrescu e o victimă. Se plânge non-stop. Să spunem lucrurile corect, dacă tot vrea corectitudine”, a declarat Minteuan, potrivit Fanatik.

Alin Minteuan a jucat pentru CFR Cluj şapte ani (1993-1997, 2005-2008), iar din 2009 a fost fie antrenor secund sau interimar al primei echipe, fie a pregătit echipa a doua şi echipa de tineret a clubului.