Mihalcea, mesaj categoric pentru dinamoviști: ”Vreau agresivitate! Obiectivul este Cupa României!”

Adrian Mihalcea (43 de ani) a susținut prima conferință de presă, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu Dinamo.

Campion al României (2000, 2002) și câștigător al Cupei României (2000, 2001, 2005), Mihalcea a înscris 68 de goluri în 181 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1, fiind în primii 10 marcatori din istoria clubului din Ștefan cel Mare.

După ce a fost prezentat în Ștefan cel Mare, noul tehnician al lui Dinamo a anunțat că vrea să obțină cât mai multe puncte în play-out și să câștige Cupa României, competiție în cadrul căreia ”câinii” au ajuns până în semifinale.

“Sunt emoţionat, dar bucuros, mă întorc unde practic m-am format ca om. Pentru mine, respectul este sfânt şi e un atu în plus să reuşesc. Nu sunt străin de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, din postura mea de antrenor secund la naţională am văzut foarte multe meciuri, ştiu la ce mă înham. Apoi, fiind câine, am participat la toate meciurile. Nu e uşor, dar sunt un curajos, mi-au plăcut provocările întotdeauna. Situaţa actuală nu este cea mai bună, dar nici nu este dezastruoasă.

Discursul meu către jucători a fost de mobilizare şi de luptă, de luptători. Amânarea campionatului era o decizie pe care o aşteptam, până la urmă sănătatea contează şi lucrul cel mai improtant este să nu avem aceste cazuri printre noi. Vom vedea, voi avea o perioadă mai lungă de pregătire, care mă mulţumeşte. 

Obiectivul este Cupa României, schimbarea atitudinii şi aducerea de puncte. Am vorbit cu Cosmin Contra şi vorbesc întotdeauna, mi-a transmis baftă. Vreau altă agresivitate, vreau altfel de sacrifici şi mesajul transmis cred că a fost înţeles foarte bine de fotbalişti. Vreau să specific despre contract, că nu m-a interesat foarte mult ceea ce îmi oferă dânşii. La negocieri am fost singur, nu am niciun fel de impresar”, a declarat Mihalcea la conferința de prezentare.

mihalcea

Citește și Situație explozivă la Dinamo! PCH așteaptă scuze de la noul antrenor și demisiile lui Prunea și Bălănescu