RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gură de oxigen pentru Parma! Mihăilă și Man, în centrul atenției în victoria cu AS Roma

Titulari în premieră împreună, Valentin Mihăilă (21 ani) și Dennis Man (22 ani) au început cum nu se poate mai bine meciul contra celor de la AS Roma!

Formația pregătită de Roberto D’Aversa a obținut prima victorie după o lungă perioadă de timp în Serie A, izbutind să învingă pe AS Roma, cu scorul de 2-0. Cu cei doi internaționali români au jucat încă din primul minut, iar Parma a prins o zi mare și a oprit toate cele trei puncte pe stadionul Ennio Tardini.

mihaila parma as roma profimedia 0597426492 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Foto Fabio Rossi

Valentin Mihăilă a marcat pentru 1-0 în minutul 9 din pasa lui Dennis Man. Jucătorul venit de la FCSB a fost lansat în adâncime pe partea dreaptă și a centrat chirurgical în fața porții, unde a apărut fostul oltean și a trimis mingea pe lângă portarul Romei.

Este al doilea gol consecutiv reușit de extrema venită de la Craiova, după cel reușit în etapa precedentă, contra Fiorentinei. Pentru Dennis Man, e prima titularizare și prima contribuție la un gol al Parmei.

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19 în Serie A, cu 19 puncte acumulate după cele 27 de partide disputate în actualul sezon.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare